Fortsätt att göra din röst hörd även efter valet!

För några dagar sen gjorde många sin röst hörd genom att gå och rösta. Nu när valrörelsen har passerat är det minst lika viktigt att som medborgare fortsätta ta plats, att inte tystna. Ett konstruktivt sätt är att engagera sig i vårt värdefulla föreningsliv.

Föreningslivet har haft en stor betydelse i demokratiseringen av vårt samhälle. Ideella föreningar bidrar fortsatt till utvecklingen av vår demokrati genom att vara en viktig arena för samtal och gemenskap och även en röstbärare för många människor. Detta viktiga arbete är helt avhängigt att det är många som väljer att engagera sig. Därför behövs du! Du har säkert en hjärtefråga, skulle vilja göra något men vet inte riktigt hur? Hitta din förening!

Föreningslivet ger dig möjligheten att träffa människor som brinner för samma frågor som du, och tillsammans kan vi påverka och göra skillnad på riktigt. Engagemang och organisering är viktigt och nödvändigt för att skydda och stärka vår demokrati. Var med du också!

Ghyslaine Nindorera, kommunikatör
Sandra Isaksson, ordförande

Byrån mot diskriminering i Östergötland

Du kan även hitta artikeln i Corren här

Eller i Norrköpings tidningar här

Upptäck våra senaste nyheter

Ser vi paralleller till Förintelsen idag?

I samband med Förintelsens minnesdag hade vår kommunikatör en intervju med Landets fria tidning för att berätta mer om vår föreläsning "Rasism då och nu"...

30 januari, 2023

Pressmeddelande Dagen mot diskriminering 2022

Årsrik i arbetslivet Byrån mot diskriminering i Östergötland arrangerar årligen Dagen mot diskriminering. I år fokuserar vi på diskriminering mot äldre personer i arbetslivet.

8 november, 2022